Samarbetspartners

Vi på DjurVarDag vet att man är starkare tillsammans. Dessutom är det roligt att vara fler! Därför har vi massor med härliga samarbetspartners inom olika djurbrancher. Du kan läsa om några av dem här. 

Kontakt

Vill du ha ett samarbete med oss? 

Har du en idé du tror vi behöver höra. Kontakta oss! 

Etolog.se är ett företag som verkar för evidensbaserad kunskap i all djurhållning och djurträning. Etolog.se brinner för djur, djurvälfärd och mer kunskap om djurhållning. Företaget arbetar  bland annat med att föreläsa och utbilda i djurs etologi, träning och berikning. Etolog.se har etologer över hela Sverige och alla har universitetskompetens och är anslutna till Sveriges Akademiska etologer. 

Utbildningsföretag som håller kurser och föreläsningar, arrangerar kurser med andra instruktörer, och skriver artiklar och böcker.
Företaget jobbar dels med detaljträning med positiv förstärkning (klickerträning för icke-mänskliga djur, TAGteach för människor), dels med lärande och beteendehantering i ett bredare perspektiv. Den vetenskapliga disciplinen beteendeanalys är den viktigaste grunden i Carpe Momentum, och individens välbefinnande och livskvalitet står alltid i centrum.

Du&Djur erbjuder produkter, beteendekonsultationer, föreläsningar och kurser med målet att sprida vetenskaplig kunskap och inspirera människor till att utvecklas och lära tillsammans med sina djur. Du&Djur lär ut träningsmetoder som bygger på positiv förstärkning  och empati och tar hänsyn till det individuella djurets känslor och möjligheter.