Beteendeutredning

Beteendeutredning
Har din hund ett oönskat beteende som du vill träna bort?
Vår beteendeutredare kan hjälpa till med problem som;

-Hundmöten
-Aggression
-Rädslor (t.ex. ljud, bilåkning, kloklipp, människor)
-Stress
- Ensamhetsproblematik

Vid en beteendeutredning fokuserar vi på det beteendeproblemet ni vill få bukt med. För att kunna hjälpa er så bra som möjligt kommer vi ställa en del frågor om er och er hund som tex. hur er och er hunds vardag ser ut, hur länge beteendeproblematiken funnits och hundens livshistoria. Det är viktigt att komma ihåg att många problembeteenden är kopplade till smärta så det är alltid bra att göra en hälsokontroll hos veterinär innan man börjar träna för att utesluta smärta.

Vår beteendeutredare rekommenderar minst tre tillfällen för att du och din hund ska få ut så mycket som möjligt av träningen. Vår strävan är att i varje enskilt fall anpassa träning och utredning helt efter er hunds behov. Det är inte alltid möjligt att helt träna bort ett problembeteende på några få träningstillfällen.

Ni bestämmer tillsammans med vår beteendeutredare en lämplig plats för träningstillfällena. Vid en beteendeutredning och vid hundträning är det inte bara hunden som tränas. Det gäller också (inte minst!) hundföraren. Därför är det bra om så många som möjligt i hundens familj kan delta under träningstillfällena. I grund och botten handlar djurträning om relationen och samspelet mellan människa och hund.

Pris: 600kr/h inklusive moms. 
Maila oss för att boka. 

DjurVardag har, förutom i egen regi,  haft hundträningar hos följande arrangörer:

- Hundgänget i Långedrag Göteborg
- Svenska Blå Stjärnan Göteborg
- Norra Bohusläns Lokala Kustklubb (NBLKK)
- Fredrikstad Hundepensjonat (Norge)
- Norsk Vorstehhundklubb Østfold 

hej@djurvardag.se
0702-556735
 
DjurVarDag AB, orgnr: 556993-6502 Dingle (och Göteborg)